top of page

VÅRA TJÄNSTER

Några jobb som vi är extra duktiga på finner du nedan.
Självklart hjälper vi dig med ROT-avdrag samt att vi har F-Skattsedel.

5b97a613e1342-5b97a613e138dgracc8att-koc

KÖK

Vi erbjuder köksrenoveringar på totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela projektet från rivning till elinstallation och montering av vitvaror. En köksrenovering är vanligen ett stort jobb som kan ta allt från några dagar till ett par veckor beroende på vilka förhållanden som råder. Här vinner du mycket på att anlita en erfaren entreprenör som vet vikten av att beställa material och produkter i god tid, samt har sinne för logistik och planering.

bygga_altan_i_haninge-1.jpeg

ALTAN

En altan kan se ut på många sätt, från ett enkelt trädäck till ett exklusiv uterum med räcke, markiser, ute-kök och allt vad det innebär. Vi hjälper dig gärna att utforska möjligheterna att bygga din drömaltan, allt ifrån funktion till materialval. För oss är det otroligt viktigt att du som kund känner att du får vad du betalar för. Därför stämmer vi alltid av med dig både innan och efter ett utfört arbete så att vi är hundra procent säkra på att vi vet vad du vill ha.

5902662053156.jpeg

GOLVLÄGGNING

Vi lägger golv i både trä, klinker och gjutna betonggolv. Att variera golvtyperna i en bostad ger ett levande och dynamiskt intryck, och är dessutom i många fall mycket praktiskt. Varför inte lägga massiv parkett i vardagsrummet, stenplattor i köket och klinker i hallen? Oavsett vad du väljer finns vi här för att hjälpa dig att göra verklighet av dina idéer.

7178_2_820.png

FÖNSTERBYTE

Får vi äran att byta fönster hemma hos dig tar vi på Englunds ett helhetsansvar. Det gör vi för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd - både med dina nya fönster och utfört arbete. Vi vill också att du som kund alltid ska känna att du kan vända dig till oss med vad som helst som rör din beställning.

fasad_modern-min-1024x1024.jpeg

FASAD - OCH PANELBYTE

Vi byter paneler och ytterfasader på villor, småhus, garage men även åt bostadsrättsföreningar eller privata fastighetsägare. Ofta gör vi en total översyn av isolering och fönster samtidigt som man ser över fasaden. Om det behövs kan vi även hjälpa till med fönsterbyte i samband med panelbytet för att jobbet ska bli ordentligt och hållbart.

5ddab1049f4e496976eec330_Nytt tak.jpeg

TAKBYTE

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Du får en ordentlig genomgång där vi undersöker hela konstruktionen, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av taket. Skador och utmaningar noteras och ligger till grund för vår rekommendation. Vi har lång erfarenhet och vet vilka faktorer som ska beaktas, så att du får en korrekt bedömning av ditt tak. Därifrån kommer vi dig ett effektivt kostnadsförslag som du får ta ställning till.

Tjänster: Tjänster
bottom of page